Uw trouwpak op maat

Wij zorgen dat iedere bruidegom een pak heeft naar zijn eigen smaak en wensen.

U wordt een stralende bruidegom .

Salvatore Vacerra is ook de specialist voor het aanmeten van een trouwpak op maat. Volledig op uw postuur, smaak en wensen afgestemd. Met keuze uit ruim 2.500 stoffen en tal van mogelijkheden weet u zeker dat uw trouwpak écht uniek is. Op deze mooiste dag wilt u er toch ook perfect uitzien?

Uw maatpak kunt u ook als jacquet of smoking laten uitvoeren met diverse opties en persoonlijke details. Denk hierbij aan uw trouwdatum in de kraag of aan de binnenkant van het jasje, de naam van uw aanstaande, of een zin of tekst met een voor jullie bijzondere betekenis.Wij begeleiden u met de keuzes van uw pak en overhemd. U neemt samen alle details door. U bepaalt zelf welke soort en kleur stof u wilt. Bovendien bepaalt u zelf ook de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat.  We helpen u hier volledig mee en nemen natuurlijk de tijd.De trouwcorsage kunt u eenvoudig bevestigen aan de speciale bloemdrager die in uw revers wordt verwerkt.Wilt u het echt bijzonder maken, dan kunnen wij zelfs uw eigen ontworpen trouwlogo, of familie wapen aan de binnenkant van het jasje laten borduren. Ook voor een dames pak bent u bij ons welkom.

Laat u adviseren voor uw mooiste trouwpak op maat ooit. Geheel gepersonaliseerd en samengesteld naar eigen wens. In Den Bosch verwelkomen wij u, eventueel samen met vrienden of familie, in een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat u tevreden bent met de aanschaf van uw pak.

U heeft al een trouwpak op maat vanaf € 699,00.