Uw trouwpak op maat

Wij zorgen dat iedere bruidegom een pak heeft naar zijn eigen smaak en wensen.
U wordt een stralende bruidegom .

Uw trouwdag is iets unieks mag u er ook uniek uitzien. Bij deze dag hoort een perfect zittend pak, met mooie details en passend bij jouw als persoon. Door het vakmanschap van mij als maatspecialiste garandeer ik dat iedere bruidegom op die dag kan genieten van een mooi en perfect zittend pak of een mooie combi. We nemen de tijd om samen met jouw je wensen door te nemen en gaan zo stap voor stap naar de volgende stap naar een pak wat precies bij jouw past. Niet alleen de perfecte pasvorm vinden wij belangrijk, maar ook juist dat het bij jouw als persoon moet passen qua kleur, stijl, stof, comfort, enz.

Wij begeleiden u met de keuzes van uw pak en overhemd. U neemt samen alle details door. U bepaalt zelf welke soort en kleur stof u wilt. Bovendien bepaalt u zelf ook de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat.  We helpen u hier volledig mee en nemen natuurlijk de tijd. De trouwcorsage kunt u eenvoudig bevestigen aan de speciale bloemdrager die in uw revers wordt verwerkt. Wilt u het echt bijzonder maken, dan kunnen wij zelfs uw eigen ontworpen trouwlogo, of familie wapen aan de binnenkant van het jasje laten borduren. Ook voor een dames pak bent u bij ons welkom.

Salvatore Vacerra is ook de specialist voor het aanmeten van een trouwpak op maat?

Op deze mooiste dag wilt u er toch ook perfect uitzien?

Laat u adviseren voor uw mooiste trouwpak op maat ooit. Geheel gepersonaliseerd en samengesteld naar eigen wens. In Den Bosch verwelkomen wij u, eventueel samen met vrienden of familie, in een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat u tevreden bent met de aanschaf van uw pak.

U heeft al een trouwpak op maat vanaf € 699,00.