Maatpak in stappen

Ons ruime assortiment aan stoffen zorgt ervoor dat wij u prachtige pakken op maat kunnen bieden. Ons stoffen assortiment is ondergebracht  onder twee labels. De Vacerra lijn en de Yellow lijn.

Beide lijnen bieden ieder seizoen een wisselend aanbod aan van mooie kwaliteit stoffen. Met de Vacerra lijn kunnen wij u nog meer aanbieden op het gebied van maatkleding. Ook als u een iets minder gangbare maat hebt kunnen we u hierbij een perfecte outfit aanmeten.  Waarbij we met de Yellow lijn een zeer mooie kwaliteit kunnen leveren die een iets gunstigere prijsstelling heeft.  Zo hebben we voor ieder wat wils.  

Bekijk onze maatpak inspiratie
Onze pakken in de praktijk

Stap 1

Samen met u nemen we door voor welke soort gelegenheid u uw pak het vaakst zult dragen.   We leggen u dan ook graag uit wat de trend is op dit moment. Daarbij houden we steeds rekening met uw persoonlijke voorkeur, wensen en verwachtingen.

Stap 2

Wij zoeken daarna in onze stoffencollectie een selectie van stoffen die bij u en uw wensen   passen.  Zit de stof naar wens er in de eerste selectieronde niet bij? Dan passen wij de selectie aan en gaan wij net zo lang door met zoeken tot u tevreden bent! Wij hebben een enorm aanbod aan stoffen van vooraanstaande stoffenproducenten.

Stap 3

Daarna gaan we het pak zelf ontwerpen,  zodat het echt “uw pak” wordt met uw wensen.  U maakt dan de keuze uit : het model jasje, de vorm van de revers, soort zakken,  het model van de broek, enz. Daarbij komen ook details als knopen, stiksels, binnenvoering,  zijspanners of  riemlussen aan de broek aan de orde. Om het echt persoonlijk te maken wilt u wellicht uw naam in uw colbertje geborduurd hebben of een speciale wens in de kraag,  Het leuke aan maatwerk: alles is mogelijk! Het geeft  dan ook echt een eigen identiteit aan uw kleding.

Stap 4

Nu is het pak samengesteld en starten we met de meetsessie van uw maatpak. Daarna voeren wij de specifieke meting van uw lichaam uit. Ieder detail kunnen we aanpassen wat zorgt voor een mooi passen en fijn zittend pak. Wij meten de pakken bespoke aan maar kunnen dit ook made-to-measure. Dit altijd afhankelijk van uw wensen.

Stap 5

De meetsessie wordt nu nog gecontroleerd en daarna verzonden naar de kleermakers in ons atelier. Ieder detail wordt eerst uitgetekend en daarna wordt uw pak gemaakt door de kleermakers in onze ateliers.

Stap 6

Na 4-6 weken nemen we contact met u op en kunt u uw pak komen passen. Indien er nog iets niet helemaal perfect is kunnen we onze eigen kleermaker nog de laatste optimalisaties laten uitvoeren aan uw maatpak. U gaat bij ons altijd helemaal tevreden naar buiten.