Jeans op maat

Gewoon een jeans die goed zit en bij jou past, die moet toch te vinden zijn? Zeker. Sterker nog, je hoeft er zelfs niet meer naar te zoeken. Wij maken hem namelijk op maat, en helemaal naar jouw smaak.

In onze winkel beginnen we met een paar simpele vragen. Wanneer wil je hem dragen? Waarmee wil je de jeans combineren? En welke pasvorm heeft jouw voorkeur? Als we dat hebben bepaald is het tijd voor stap twee: het stylen van de jeans met kleuren en wassingen, maar ook garens, knopen, patches en sluitingen.  Helemaal gemaakt van de beste denims van het Italiaanse Candiani, Tot slot is het tijd voor een persoonlijke touch: jouw initialen op de jeans, of een persoonlijke boodschap in de tailleband. Daarna komt de laatste, maar misschien wel de belangrijkste stap: het inmeten van jouw jeans. Aan de hand van deze metingen en een pasmodel bepalen we wat voor jouw goed zit. Natuurlijk bewaren we jouw maten, zodat een tweede jeans nog gemakkelijker uitgezocht is. Als we de custom made jeans hebben samengesteld, wordt hij in ons atelier gemaakt. Daarna ligt hij na ongeveer drie weken klaar in onze winkel.

Ben je nieuwsgierig? Dat begrijpen we. Maak daarom een vrijblijvende afspraak en we ontvangen je met  een kopje koffie of thee waarna we samen alles door zullen nemen.