Een vertrouwd gezicht.
Sinds 1-3-2013 heb ik de maatkleding winkel in Den Bosch overgenomen en werk hierbij met  het Salvatore Vacerra concept. Een concept waar ik ( Anja van Loon ) volledig achter sta. Door mijn jarenlange ervaring in maatkleding bij Salvatore Vacerra weet ik samen met mijn team een perfect passend overhemd of pak voor u te ontwerpen. Precies zoals u dat wilt.

Wij zorgen dat het overhemd of pak samengesteld wordt uit hoogwaardige stoffen en aangepast wordt precies zoals u dat wilt: zakelijk, sportief of informeel.  Ieder detail is bespreekbaar van knoop en boord tot manchet, van initialen tot stiksels.

Onze winkel.
Salvatore Vacerra is gevestigd aan de Verwersstraat 45 te ’s-Hertogenbosch. Voorheen waren we gevestigd aan het Fonteinpleint. In het bruisende hart van deze Bourgondische stad bieden wij al meer dan 15 jaar maatwerk voor zowel heren als dames. We presenteren op een gemoedelijke manier ons assortiment van maatkleding. Kom gerust eens informeren of het iets voor u is. Een kopje Brabantse koffie, een heerlijke Italiaanse espresso of witte wijn staan altijd voor u klaar.

Trouwpakken

Evenals de trouwjurk voor de bruid besteden wij bij onze klanten veel aandacht aan het pak voor de bruidegom. Ook de bruidegom hoort er op zijn trouwdag perfect uitzien. Wij hebben alle mogelijkheden om een trouwpak voor de bruidegom op maat samen te stellen. Kijk ook eens op onze site voor de mogelijkheden of kom eens langs voor vrijblijvende informatie voor uw trouwpak.  

Ook dames maatkleding.

Naast overhemden en pakken voor heren kunnen wij nu ook bij dames een perfect passend blouse, colbert of pak aanmeten. Onze kracht is dat we een overhemd, blouse of pak samenstellen zoals u dat wilt. Hierbij zijn vele details en opties toepasbaar waardoor het een persoonlijke touch krijgt, speciaal voor u.

Bereikbaarheid
De dichtstbijzijnde overdekte parkeergarage is de Wolvenhoek, deze vindt u op circa twee minuten loopafstand van onze winkel. Ook met het openbaar vervoer is onze winkel goed bereikbaar.

Graag nodig ik u uit in mijn winkel waar we samen een prachtig kledingstuk samenstellen. Wij gaan ervoor en hopen u snel als klant te mogen ontmoeten.

Anja van Loon

 

Contactgegevens Den Bosch

Verwersstraat 45, 5211HX Den Bosch Tel. 073-61 20 032 Op maandag en dinsdag zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken op locatie.         Openingstijden 
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.30 - 17.30
Donderdag 10.30 - 17.30
Vrijdag 10.30 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag Gesloten