Den Bosch

Een vertrouwd gezicht aan de Verwersstraat 65 in Den Bosch.

Sinds 2013 ben ik eigenaar van de maatkleding winkel in Den Bosch en werk hierbij met  het Salvatore Vacerra concept. Een concept waar ik ( Anja van Loon ) volledig achter sta. Door mijn jarenlange ervaring in maatkleding bij Salvatore Vacerra weet ik samen met mijn team een perfect passend overhemd of pak voor u te ontwerpen. Precies zoals u dat wilt.

Wij zorgen dat het overhemd of pak samengesteld wordt uit hoogwaardige stoffen en aangepast wordt precies zoals u dat wilt: zakelijk, sportief of informeel.  Ieder detail is bespreekbaar van knoop en boord tot manchet, van initialen tot stiksels.

Onze winkel. 

Salvatore Vacerra was voorheen gevestigd aan het Fonteinplein. In het bruisende hart van deze Bourgondische stad bieden wij al meer dan 15 jaar maatwerk voor zowel heren als dames. Vanaf 1 Mei 2019 is onze winkel gevestigd aan de Verwersstraat 65. Eventueel kunnen wij u ook als traveling tailor van dienst zijn. Maak gerust eens een afspraak of informeer even bij ons of dit iets voor u is. Een kopje Brabantse koffie, een heerlijke Italiaanse espresso of witte wijn staan altijd voor u klaar.

Trouwpakken

Evenals de trouwjurk voor de bruid besteden wij bij onze klanten veel aandacht aan het pak voor de bruidegom. Ook de bruidegom hoort er op zijn trouwdag perfect uitzien. Wij hebben alle mogelijkheden om een trouwpak voor de bruidegom op maat samen te stellen. Kijk ook eens op onze site voor de mogelijkheden of kom eens langs voor vrijblijvende informatie voor uw trouwpak.

Ook dames maatkleding.

Naast overhemden en pakken voor heren kunnen wij nu ook bij dames een perfect passend blouse, colbert of pak aanmeten. Onze kracht is dat we een overhemd, blouse of pak samenstellen zoals u dat wilt. Hierbij zijn vele details en opties toepasbaar waardoor het een persoonlijke touch krijgt, speciaal voor u.

Graag willen wij voor u een prachtig kledingstuk samenstellen. Een pak op maat, een mooi overhemd of jasje op maat. Wij gaan ervoor en hopen u snel als klant te mogen ontmoeten.

Anja van Loon