Salvatore Vacerra Den Bosch

Ik, Anja van Loon, ben al twintig jaar in het vak als specialiste van maathemden en maatpakken. In deze periode heb ik mijn toewijding en passie voor dit mooie vak al met veel klanten mogen delen.

De pakken en overhemden die ik u aanbied zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en komen uit de beste ateliers. Ik ben hierin ook eerlijk naar mijn leveranciers zodat die weten dat ik de beste kwaliteit wil hebben voor u als klant. De Italiaanse stijl en elegantie passen bij mooi maatwerk.

Mijn winkel is dan ook volledig gericht op maatwerk en ik weet als geen ander dat maar een klein gedeelte van de mannen echt in een confectie pak past.
Samen met u stel ik dan een pak of overhemd samen en ik voer de meetsessie uit. Als u volledig overtuigd bent van uw keuze van kleuren en details zoals knopen, kragen en manchetten dan maak ik het ontwerp compleet. Dit draag ik dan over aan onze ateliers welke uw maatwerk overhemd of pak dan gaan maken.

Enkele weken later zal uw hemd of pak in de winkel hangen en nodig u uit om het te komen passen.

U vind ons aan de Verwersstraat 65 in Den Bosch waar Anja van Loon u perfect maatwerk voor uw pak, jasje, overhemd of trouwpak kan aanbieden.