Verwersstraat 65 nieuwe locatie van Salvatore Vacerra Den Bosch

IMG_5343winkel 65 buiten

Nieuw: Verwersstraat 65 Den Bosch
Salvatore Vacerra heeft haar deuren in de Verwersstraat 65 vanaf 1 mei definitief geopend op deze locatie.

Loop gerust eens binnen voor advies, voor een bestelling van een maatpak of maatoverhemd. Bent u in de buurt? Kom dan gezellig langs voor een kopje koffie om kennis te maken met de nieuwe winkel.

De ervaring van maatwerk 

Maatwerk begint bij Salvatore Vacerra altijd met de selectie van de beste en fijnste stoffen, de keuze van de stijl en de snit. Maar daarnaast maakt u bij ons vooral kennis met de mogelijkheden van de kleermakerstechnieken van onze ateliers.

We ontwerpen voor u een perfect zittend pak of overhemd met unieke details aan de binnen- en buitenkant. Onze persoonlijke service, vakmanschap en de ambachtelijke tradities geven we graag aan u mee.

Hoe worden de maatoverhemden gemaakt?

Na de meetsessie in de winkel wordt, aan de hand van uw wensen, het overhemd uitgemeten en in het atelier wordt een patroon gemaakt. Het patroon wordt op papier uitgetekend en wordt na gebruik in de patroon kamer gehangen zodat het bij een volgende bestelling voor u gereed is.

Het motief van de stof wordt feilloos gematched in een volgend patroondeel, waardoor u een mooie overgang krijgt tussen de onderdelen van uw overhemd. Door de single-needle stitching en met 23 stiksels per inch zijn de naden vrijwel niet zichtbaar en niet voelbaar. Dit verzekerd u van een ultiem draagconform. Als voorbeeld hiervan is de boord van uw overhemd vast gezet aan de buitenkant zodat deze nooit zal irriteren in uw hals. Doordat wij steeds gebruik maken van de beste natuurlijke stoffen zoals Egyptisch katoen en Zwitsers batist voelt dit heel fijn aan  op uw lichaam.

Het perfect zittend overhemd

Wanneer u ervaring heeft met een maatoverhemd, dan weet u dat dit overhemd altijd perfect past en daarom het prettigst draagt. De overhemden van Salvatore Vacerra geven u een waardevolle aanvulling op uw collectie. De zomercollectie bestaat voornamelijk uit veel linnen stoffen, die onmisbaar zijn in de zomerperiode! De natuurlijke uitstraling en de temperatuur regulerende kwaliteiten van de stof maken dit tot de ideale stof voor (iets) warmere dagen. Wilt u een perfect zittend overhemd gemaakt van perfecte stof voor de zomer? Dan is een maatoverhemd van linnen iets voor u!

Ik hoop u spoedig te verwelkomen op de nieuwe locatie.

Met een hartelijke groet,

Anja van Loon

Salvatore Vacerra
Verwersstraat 65

5211 HV Den Bosch
T: 073-6120032
E: denbosch@salvatorevacerra.com
W: www.salvatorevacerra.com

Maandag    gesloten
Dinsdag      gesloten
Woensdag  10.30 – 17.30
Donderdag 10.30 – 17.30
Vrijdag        10.30 – 17.30
Zaterdag     10.00 – 17.00
Zondag       gesloten
*Eventueel zijn afspraken buiten de openingstijden mogelijk.