Salvatore Vacerra:  verhuizing in Den Bosch en 1+1+4

Beste klant,

Hierbij informeren wij u over de nieuwste ontwikkelingen bij Salvatore Vacerra Den Bosch.

Verhuizing in Den Bosch

Door een miscommunicatie rondom de verhuur kunnen we de winkel in de Verwersstraat niet definitief betrekken. Vervelend voor ons maar vooral voor u als trouwe klant. Wij vinden het erg jammer omdat de locatie helemaal paste bij ons concept. De winkel was al prachtig ingericht zoals u op de foto kunt zien. We vertrouwen erop dat er een andere geschikte locatie op ons pad komt. In de tussentijd blijven we u van dienst met overhemden en pakken op maat.  Dat zal tijdelijk als travelling tailor worden gedaan. In overleg met u zullen we dan op een locatie de afspraak maken.

1 + 1 = 4 verschillende voorjaars-outfits

Dit jaar zien we de cross-over stoffen als een nieuw item. De stoffen die hiervoor gebruikt worden zijn echt bedoeld voor de man met hogere eisen aan afwisseling van pakken in zijn garderobe. Met de cross-over stoffen in de nieuwe collectie kunt u heel gemakkelijk een perfecte combinatie maken met uw outfits en steeds wisselend gekleed zijn.

 

De cross-over stoffen worden gepresenteerd in paren die u kunt combineren. De ene met een mooie en effen stof en de andere stof in een zelfde kleur tint met bijvoorbeeld een ruiten stof. De stoffen hebben een klassieke basis van bruin, groen, blauw en grijs tinten met een interessante selectie van kleuren om het echt chique te maken. Daarbij zijn het licht-dragende stoffen die uitermate geschikt zijn voor het reizen. De cross-over stoffen zijn een ideale basis om twee pakken tot vier verschillende outfits te combineren.

 

Klanten Breda, Den Haag en Utrecht

Ook klanten die ons kennen van de winkels in Breda, Den Haag en Utrecht blijven wij van dienst. U bent bij ons altijd van harte welkom voor een mooi pak, overhemd of jasje. We kunnen eventueel uw bestelling opsturen of een meetsessie in uw regio doen, hier gaan we samen zeker uitkomen. We blijven dit doen met de passie die u van ons in Den Bosch gewend bent.

Met een hartelijke groet,

Anja van Loon
Salvatore Vacerra Den Bosch
073-6120032
denbosch@salvatorevacerra.com
www.salvatorevacerra.com

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar voor vrijblijvende informatie en voor het maken van een afspraak.