Trouwpak van Salvatore Vacerra, voor een echt persoonlijk advies.

Voor informatie voor uw trouwpak op maat , kunt u contact opnemen met 073-6120032. We infomeren u graag over de mogelijkheden.

Salvatore Vacerra: Pak van uw hart

Als bruidegom is het aan u de taak een geschikt pak te vinden voor de grote dag. Maar waar gaat u beginnen? In ieder geval bij iemand die u van het juiste advies kan voorzien. Denk hierbij aan kleurencombinaties, staaltjes van de jurk die terugkomen in uw pak of het door jullie gekozen thema voor de dag zelf. Naast advies wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en zorgen we ervoor dat u, geheel in stijl en op maat, richting het ja-woord gaat. Ook Thijs hebben we aangekleed voor zijn huwelijk met Benthe, zoals u op onderstaande foto kunt zijn.

Benthe en Thijs 228

Trends 2019 voor de bruidegom

  • Graag geven wij u uitgebreide informatie over de trends en de mogelijkheden voor personalisering van uw trouwpak.

Salvatore Vacerra helpt u graag bij het geven van een goed en persoonlijk advies. Met keuze uit meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op uw wensen wordt afgestemd en op de huidige modetrends.

Maak vrijblijvend een afspraak op http://salvatorevacerra.com