Salvatore Vacerra verhuist in Den Bosch

Winkel verwersstraat 20190303_114317Salvatore Vacerra gaat verhuizen!!

Let op, de verhuizing is naar de Verwersstraat is helaas niet doorgegaan.

Maar we blijven u ook als traveler tailor bedienen.

Voor vragen graag contact opnemen met ons telefoon nummer 073-6120032 

 

 

Beste Klant,

Soms kunnen dingen anders lopen dan dat je in gedachten had en dat is ook het geval met onze verhuizing in Den Bosch.

Nieuwsbrief: 

Ook het versturen van de nieuwsbrief ging anders dan verwacht. Een aantal klanten hebben deze ontvangen maar het is niet te achterhalen wie deze wel en niet goed heeft ontvangen. Daarom hebben we er toch voor gekozen om deze opnieuw te versturen naar al onze klanten. Onze excuses als u deze dubbel heeft ontvangen.

Onze nieuwe winkel:

We gaan verhuizen met Salvatore Vacerra maar wel naar een andere locatie. Ons oog is gevallen op een prachtig pandje in de Verwersstraat 45 in Den Bosch, naast het Brabants museum . Pakweg 300 meter van de Fonteinstraat.

Deze prachtige locatie straalt een ultiem huiskamer gevoel uit wat perfect past bij het concept maatkleding Salvatore Vacerra met het samenstellen meten van overhemden, jasjes en pakken. Met dezelfde passie en service wat u van ons gewend bent.

Wanneer gaan we open:

Op 1 maart gaan de deuren van Salvatore Vacerra in de Verwersstraat 45 open. Als u in de buurt bent kom dan gezellig even binnen lopen voor een kopje koffie om kennis te maken met de nieuwe winkel. U ontvangt hier nog een officiële bevestiging van in de volgende nieuwsbrief.

Bestellingen:

In de tussenliggende periode kunt u met mij contact blijven opnemen per mail of via ons telefoonnummer. Zodat wij in overleg een afspraak maken.

Mag ik hopen u spoedig te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

Met een hartelijke groet,

Anja van loon

Salvatore Vacerra  Den Bosch

073-6120032

denbosch@salvatorevacerra.com

www.salvatorevacerra.com