Trouwpak van uw hart… op maat gemaakt!

Salvatore Vacerra: Pak van uw hart

Als bruidegom is het aan u de taak een geschikt pak te vinden voor de grote dag. Maar waar gaat u beginnen? In ieder geval bij iemand die u van het juiste advies kan voorzien. Denk hierbij aan kleurencombinaties, staaltjes van de jurk die terugkomen in uw pak of het door jullie gekozen thema voor de dag zelf. Naast advies wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en zorgen we ervoor dat u, geheel in stijl en op maat, richting het ja-woord gaat. Ook Thijs hebben we aangekleed voor zijn huwelijk met Benthe, zoals u op onderstaande foto kunt zijn.

Benthe en Thijs 228

Trends 2017 voor de bruidegom

  • De bruidegom kiest dit seizoen voor zijde-wol combinaties in een gepoederd kleurenpallet van lichtblauw en beige.
  • Een andere trend voor komend trouwseizoen is de opkomst van het 3D-effect. Stoffen krijgen meer diepte doordat de wol in een wafel geweven is. Daarbij is gebruik van verschillende patronen.
  • Ook helemaal hip dit seizoen is de jacquard weving. Voornamelijk ton-sur-ton heeft hierin de overhand.

Salvatore Vacerra helpt u graag bij het geven van een goed en persoonlijk advies. Met keuze uit meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op uw wensen wordt afgestemd en op de huidige modetrends.

Maak vrijblijvend een afspraak op http://salvatorevacerra.com