Salvatore Vacerra Den Bosch levert maatpakken aan PHC tailored telecom

Salvatore Vacerra Den Bosch levert maatpakken aan PHC tailored telecom

De eerste lading maatpakken en maatoverhemden van Salvatore Vacerra Den Bosch is bij PHC in Eindhoven afgeleverd.  De accountmanagers van PHC kregen deze pakken en hemden aangeboden van hun werkgever omdat ze met hun team een belangrijke target hadden behaald in de verkoop van telecom.  Deze prachtige beloning van hun werkgever is door Salvatore Vacerra nog extra beloond met een mooie Voucher die besteed kan worden in de winkel in Den Bosch.

Tijdens de nazorg in de afleversessie werden de laatste puntjes op de i gezet. Er is een mooi resultaat weggezet door Salvatore Vacerra waar medewerkers zichtbaar blij en trots op zijn. Salvatore Vacerra is waardeert  de prettige samenwerking met PHC tailored telecom.

Met de enige echte Salvatore Vacerra auto is deze bestelling afgeleverd. De auto zat helemaal vol met deze bestelling.

www.phc.nl

IMG-20151004-WA0000