Uw bedrijfskleding op maat

Salvatore Vacerra Den Bosch heeft een order gesloten om de medewerkers van Holmatoro aan te kleden met maatshirts. Holmatro is gevestigd in Raamsdonkveer en levert diensten op het gebied van ondersteuning technieken van brandveiligheid over heel de wereld. Salvatore Vacerra Den Bosch is blij met Holmatro als trouwe klant. Voor informatie over holmatro kijkt u op www.holmatro.nl

Op hun internationale beurzen zal de standbemanning deze zomer weer te zien zijn met een nieuwe outfit. Wereld wijd zullen hun medewerkers met dezelfde kleding van Salvatore Vacerra in de stand staan. Salvatore Vacerra Den Bosch heeft de meetcessies onder andere verzorgt voor Nederland, Duitsland, Noorwegen en Zwitserland.  Hiermee straalt Holmatro nog meer hun bedrijfsdoelen. Holmatro kiest voor kwaliteit bij hun medewerkers en hun bedrijfspresentatie. Holmatro en Salvatore Vacerra hebben vergelijkbare doelstelling namelijk het bieden van maximale kwaliteit middels maatwerk en service. Wij wensen Holmatro veel plezier en commercieel succes met hun bedrijfskleding .

image001