Maak ook je trouwpak bijzonder

 

campagnebeeld

Maak ook je trouwpak bijzonder

Als bruidegom is het een uitdaging om een geschikt pak te vinden voor de grote dag. Met restricties variërend van themakleuren, staaltjes van de jurk, of een thema voor de dag zelf, kom je met een confectiepak niet altijd uit.Bij Salvatore Vacerra helpen we u hier graag bij.Wij zijn uw specialist in het samenstellen van uw trouwpak op maat. Met meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op uw wensen wordt afgestemd, rekening houdend met de mode van nu.

Foto 1

Foto 2
TRENDS VOOR DE BRUIDEGOM Dit zijn de trends voor het komende seizoen:1. De bruidegom kiest dit seizoen voor zijde -/wol mengingen in een gepoederd kleurenpakket van lichtblauw en beige.2. Een tweede trend voor komend trouwseizoen is de opkomst van 3D-effecten. Stoffen krijgen meer diepte doordat de wol in een wafel geweven is. 3. Ook helemaal hip dit seizoen zijn de jacquardwevingen. Voornamelijk ton-sur-ton heeft hierin de overhand.

Salvatore Vacerra

HET TROUWPAK PERSONALISEREN Tot in detail kunnen we het pak personaliseren. Denk bijvoorbeeld eens na over een monogram in uw voering of onderkraag, knoopsgaatjes in themakleur van de bruiloft en knopen in de kleur van uw schoenen. Van breedte van revers, het aantal knopen op het jasje tot de zakken, vrijwel alles is af te stemmen.
Foto 3