Salvatore Vacerra showt bruidsmode

Salvatore Vacerra showde de laatste mode voor de bruidegom op het XL Wedding Event in Tilburg op zondag 2-2-2014. Alle bezoekers kregen ruimschoots de kans om kennis te maken met Salvatore Vacerra. Bij voorinschrijving werd aan alle toekomstige bruidsparen een goodybag overhandigd. Hierin zat van alle standhouders  een precentje en een informatie folder. Salvatore Den Bosch had hierin ook een boekje gedaan met Tips voor de aanstaande bruidsparen. In onze winkel in Den Bosch kunt u altijd een boekje ophalen als u dit gemist heeft.

Bruidegoms van Salvatore Vacerra.

Salvatore Vacerra Den Bosch heeft met diverse combinaties de laatste trends in trouwpakken geshowd op de catwalk. Juist het maken van een pak naar de wens van de bruidegom is een specialiteit van Salvatore Vacerra.  Samen met de bruiden vormden de presentatie van de trouwpakken door onze modellen: Bas, Jeroen, Thijs en Maurice een prachtig geheel.

De mooiste trouwpakken werden geshowd  samen met de bruidsmodellen van Fidélité Bruidsmode haute couture uit Den Bosch. Op hun website www.fidelite-bruidsmode.nlkunt u ook de laatste trends zien.  Vanuit beide winkels streven we naar een eindresultaat wat zeer persoonlijk is, een perfecte pasvorm heeft daarnaast ook een goed draagcomfort heeft. Kwaliteit  staat bij beide winkels voorop.

Uw eigen trouwpak ontwerpen.

Salvatore Vacerra maakt pakken die op maat worden aangemeten. De stof kwaliteit is een erg sterk punt bij Salvatore Vacerra. Door het groot scala aan stoffen en kleuren is er altijd de mogelijkheid om iets naar uw eigen wens toe te voegen. Zo is het mogelijk om uw trouwpak te voorzien van een subtiele maar persoonlijke tekst in de kraag of een juist een binnenvoering naar wens met daarin uw naam of trouwdatum. Alles is mogelijk waarbij de juiste pasvorm en uw eigen unieke details erg belangrijk zijn.

Meer informatie.

Wilt u meer informatie over onze trouwpakken of zoekt u een mooi pak op maat dan bent u bij Salvatore Vacerra aan het juiste adres. In Den Bosch zin wij gevestigd aan de Fonteinstraat 7. Op enkele honderden meters van de parkeergarage Wolvenhoek. Kom gerust eens langs , wij kunnen u vast helpen met uw wensen.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor onze winkel in Den Bosch dan kunt u contact met ons opnemen op telnr. 073-61 20 032

Heeft u een vraag dan kunt u die ook per mail aan ons stellen via de e-mail:denbosch@salvatorevacerra.com