Salvatore Vacerra presenteert trouwpakken op XL Wedding Event in Tilburg

Nieuw trouwevenement op zondag 2 februari 2014

Op zondag 2 februari  2014 vindt er een nieuw  trouwevenement plaats in de Koepelhal in Tilburg, het XL Wedding Event. De entree is gratis. Initiatiefnemers van deze nieuwe trouwbeurs zijn Marie-José Swolfs bruidsmode & couture, Fotostudio Fabro en Prachtige Plannen weddings & events.

Bruidsmodeshows
Natuurlijk is bij de invulling van het programma ook alles groots aangepakt. Zo presenteren Marie-José Swolfs bruidsmode & couture uit Tilburg en Fidélité Bruidsmode haute couture uit Den Bosch twee  bruidsmodeshows (12.30u en 15.00u) op een catwalk van maar liefst 20 meter. Tijdens deze shows zijn meer dan 50 jurken te bewonderen uit de bruidsmodecollectie van 2014. De shows zullen worden ingeleid door een spetterend optreden van de band Cherry & the Sugarstuds. De technische leiding is in handen van Laser Events. Zij zullen van alles uit de kast trekken om er niet zo maar een bruidsmodeshow van te maken!

Ook de heren komen aan bod met trouwpakken van Salvatore Vacerra.

Salvatore Vacerra zal de mogelijkheden tonen voor de diverse combinaties die er mogelijk zijn om een perfect pak samen te stellen. Hierbij zullen ook modellen van Salvatore Vacerra zich op de catwalk presenteren samen met de bruidsmodellen van Fidélité Bruidsmode haute couture uit Den Bosch. Salvatore Vacerra en  Fidélité Bruidsmode zijn beide gevestigd in Den Bosch op een steenworp van elkaar.De bruidegom kan hierdoor in overleg zijn trouwpak qua kleur of model altijd aan passen aan de bruid.

 

Door de uitgebreide mogelijkheden die Salvatore bied in kwaliteit en details is dit een unieke combinatie. Laat u informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap in je pak. Doordat het pak altijd op maat wordt gemaakt zult u altijd een perfecte pasvorm hebben. De mogelijkheden zijn haast oneindig.

Welkom
Wij nodigen iedereen met én zonder trouwplannen uit om dé trouwbeurs van midden-brabant, het XL Wedding Event,  te bezoeken op zondag 2 februari  van 11.00 tot 17.00 uur. Kom langs in de Koepelhal en bekijk en bespreek de mogelijkheden om van  jullie huwelijksfeest  een geslaagde en onvergetelijk dag te maken!

Meer informatie
Alle informatie over het XL Wedding Event is te vinden op www.xlweddingevent.nl of volg ons op Twitter: @XLWeddingEvent of Facebook:  www.facebook.com/XLweddingevent

www. Salvatorevacerra.com

Fonteinstraat 7

Den Bosch