Rámon Verkoeijen Serious Request 2014

Serious Request 2013 : Rámon Verkoeijen gekleed door Salvatore Vacerra.

Rámon Verkoeijen bekend van het Glazen Huis is door Salvatorre Vacerra voorzien van een unieke combinatie van pakken op maat. Ramon is de wandelende etalage pop van Salvatore Vacerra bij het Glazen Huis. Op de bijgevoegde foto’s kun u dit ook zien. Voor meer foto’s scroll naar beneden.

In onze winkel in Den Bosch heeft Rámon een tijdje geleden zijn eerste maatpak gekocht. Hierover is hij super tevreden. Daarom kwam hij terug met het verzoek om ook voor het Glazen Huis van Serious Request een extra outfit op maat samen te stellen. Ramon wil een perfect passend pak wat bij zijn persoonlijkheid past. Zoals hij zelf zegt , een stapje hoger komen dan de best geklede 3FM DJ. De kwaliteit van het Salvatore Vacerra concept omschrijft Ramon met kreten zoals:   ”Mooie stof , perfectie hulp en het zit fantastisch” . Wij wensen Rámon dan ook veel succes met zijn maatpak en met het programma het Glazen Huis.

Salvatore Vacerra is pas tevreden als de klant dat zelf ook is. Ramon is een goed voorbeeld van een tevreden klant.  Naast een traditioneel maatpak is juist een maatpak geschikt voor een jongere doelgroep. Perfectie pasvorm met een zeer veel persoonlijke details en kwalitatief hoogwaardige stoffen maken zo van iedereen een unieke persoonlijkheid.

 

Wat is het Glazen Huis:

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven aan diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Dankzij jouw hulp kan het Rode Kruis die kinderen helpen, die hulp het hardst nodig hebben.