Love & Marriage Beurs in Den Bosch

Binnenkort is in Den Bosch de Love & Marriage Beurs. Hier kunt u ideeën opdoen voor uw bruiloft met uw partner. Voor het aanschaffen van uw trouwpak adviseren wij u om eerst bij Salvatore Vacerra langs te komen zodat u overtuigd bent wat uw wensen zijn voor uw trouwpak. In onze winkel in de Fonteinstraat in Den Bosch kunnen onze maatwerkspecialisten u een echt persoonlijk advies geven voor deze belangrijke dag. Bij Salvatorre Vacerra kunnen wij u helpen met een trouwpak waar uw persoonlijkheid werkelijk zichtbaar tot uiting komt.

Samen kunnen wij een trouwpak voor u ontwerpen. Door middel van een meetsessie ontwerpen we uw trouwpak wat perfect aansluit bij uw figuur en wensen. Wat is er mooier dan een goed zittend pak .

We hebben een ruime collectie van hoogwaardige stoffen en kunnen vele details naar uw smaak aan een pak toevoegen. Leuk is ook dat we uw trouwdatum, de naam van uw partner of een tekst op diverse plaatsen in uw pak kunnen plaatsen waardoor het een echt persoonlijk tintje krijgt.

Graag ontvangen wij u in onze winkel zodat we u kunnen adviseren wat het best bij u past op deze mooie dag.

De winkel in Den Bosch vind u aan de Fonteinstraat 7. Wanneer u graag een afspraak maakt kunt u ons bereiken op tel. nr.073-61 20 032.