Koninklijk bezoek in Den Bosch

Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op bezoek in Den Bosch.

Onze kersverse koning en koningin kwamen bij hun bezoek aan Brabant langs Salvatore Vacerra in de Fonteinstraat te Den Bosch. Anja had hiervoor speciaal ingericht waarbij klanten welkom waren om, onder het genot van een heerlijk bakje Brabantse koffie en oranjebitter, het
koningspaar van dichtbij te zien
.

Salvatore Vacerra is een volledig concept in kleding op maat. Naast shirts, maken we ook pakken, jasjes, broeken en mantels. Het logo is een deurklopper met een tekst in de vorm van een leeuwenkop. De leeuw staat voor de kracht, de trots en het zelfvertrouwen, dat zo typerend is voor een goed gekleed en bijzonder persoon. Dit is dezelfde leeuw die ook voor Nederland staat, waarbij we hebben kunnen zien dat ook Willem Alexander en Maxima ook deze kracht, trots en zelfvertrouwen hebben. Wij willen graag zien dat u als klant mede dankzij onze maat kleding dit uitstraalt. Afgelopen week hebben we mee mogen maken dat koning Willem Alexander en koningin Maxima straalden tijdens hun bezoek aan Den Bosch.