Bruidegom? Whatever suits you!

Natuurlijk kunt u bij Salvatore Vacerra ook terecht voor uw trouwpak, geheel op maat. Om u een beeld te geven hoe dit proces verloopt, volgen we bruidegom Louis via onze blog met samenstellen tot zijn trouwpak tot aan de grote dag…

Woensdagavond 8 februari waren Louis, zijn vader en schoonvader te gast in onze store in Utrecht. Tijdens dit bezoek hebben we, onder genot van een heerlijk kopje koffie, uitgebreid gesproken over zijn aanstaande huwelijk en het kostuum wat je uitzoekt. Een kostuum wat goed past bij de stijl van de bruiloft maar ook bij jouw persoonlijke smaak. Op deze belangrijke dag wil je je immers comfortabel en goed gekleed voelen.
De eerste uitdaging was een keuze maken tussen de te gebruiken stoffen en de verschillende kwaliteiten. De keuze uit meer dan 500 verschillende soorten is niet eenvoudig. Er is gekeken van een comfortabele Super 100 tot een waanzinnige exclusieve Super 250.

Het mooie van maatwerk is dat je altijd een persoonlijke touch kunt geven middels mooie details in het pak. Het pak van Louis heeft bijvoorbeeld een tekst in de kraag en de kleuren van de voering zijn afgestemd op het boeket. De tekst en de kleuren gaan we niet verklappen want wellicht leest de bruid mee!
Nadat we het kostuum van de bruidegom hebben aangemeten was het de beurt aan de vader en de aanstaande schoonvader van de bruidegom. Doordat de heren tegelijkertijd in de winkel waren konden we een smaakvolle combinatie maken. Zo is de kleding van deze drie heren die dag mooi op elkaar afgestemd.
Houd onze blog in de gaten… de volgende keer ziet u de doorpas en zullen we nog een tipje van sluier oplichten.

Gaat u ook binnenkort trouwen?
U bent dan uiteraard welkom en wij maken graag overdag of op een avond tijd voor u vrij.