Activiteiten Utrecht zijn door Den Bosch overgenomen.

De winkel op het Oud Kerkhof in Utrecht is gesloten. Zowel Wessel als Marisse zijn een andere uitdaging aangegaan.

Vanuit Salvatore Vacerra Den Bosch blijven wij ook onze klanten uit de regio Utrecht bedienen. In onze winkel wordt u door ons uitgebreid geadviseerd onder het genot van een kopje koffie bij de aanschaf van mooie overhemden, een pak of jasje op maat. Eventueel kunnen wij u ook een afspraak op locatie aanbieden in Den Haag. Voor vragen kunt u het best even een telefoontje doen naar het telefoon nummer van Salvatore Vacerra Den Bosch. In de gezellige Verwersstraat bent u bij ons altijd welkom. Onze openingstijden vind u bij de winkel in Den Bosch.

Met vriendelijke groet,

Anja van Loon 

Salvatore Vacerra

Verwersstraat 65 Den Bosch

tel nr : 073-6120032

 

 

Trouw inspiratie

 

campagnebeeld

Maak ook je trouwpak bijzonder
Als bruidegom is het een uitdaging om een geschikt pak te vinden voor de grote dag. Met restricties variërend van themakleuren, staaltjes van de jurk, of een thema voor de dag zelf, kom je met een confectiepak niet altijd uit.Bij Salvatore Vacerra helpen we u hier graag bij. Wij zijn uw specialist in het samenstellen van uw trouwpak op maat. Met meer dan 5000 stoffen en een scala aan designopties zorgen we ervoor dat het maatpak volledig op uw wensen wordt afgestemd, rekening houdend met de mode van nu.

Foto 1

 
Foto 2
TRENDS VOOR DE BRUIDEGOM Dit zijn de trends voor het komende seizoen: 1. De bruidegom kiest dit seizoen voor zijde -/wol mengingen in een gepoederd kleurenpakket van lichtblauw en beige. 2. Een tweede trend voor komend trouwseizoen is de opkomst van 3D-effecten. Stoffen krijgen meer diepte doordat de wol in een wafel geweven is. 3. Ook helemaal hip dit seizoen zijn de jacquardwevingen. Voornamelijk ton-sur-ton heeft hierin de overhand.

Salvatore Vacerra

HET TROUWPAK PERSONALISEREN Tot in detail kunnen we het pak personaliseren. Denk bijvoorbeeld eens na over een monogram in uw voering of onderkraag, knoopsgaatjes in themakleur van de bruiloft en knopen in de kleur van uw schoenen. Van breedte van revers, het aantal knopen op het jasje tot de zakken, vrijwel alles is af te stemmen.
Foto 3