Salvatore Vacerra is ook de specialist voor het aanmeten van een trouwpak op maat. Volledig op uw postuur, smaak en wensen afgestemd. Met keuze uit ruim 2.500 stoffen en tal van mogelijkheden weet u zeker dat uw trouwpak ècht uniek is. Op deze mooiste dag wilt u er toch ook perfect uitzien.

Maak uw trouwpak persoonlijk

Uw maatpak kunt u ook als jacquet of smoking uit laten voeren met diverse opties en persoonlijke details. Denk hierbij aan uw trouwdatum in de kraag of aan de binnenkant van het jasje, de naam van uw aanstaande, of een zin of tekst met een voor jullie bijzondere betekenis.

Onze specialisten begeleiden u met de keuzes van uw pak en overhemd.  U neemt samen alle details door.  U bepaald zelf welke soort en kleur stof u wilt. Maar daarnaast bepaald u zelf ook de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat.  We helpen u hier volledig mee en nemen hiervoor de tijd.

De trouwcorsage kunt u eenvoudig bevestigen aan de speciale bloemdrager die in uw revers verwerkt wordt.

Wilt u het echt bijzonder maken, dan kunnen wij zelfs uw eigen ontworpen trouwlogo, of familie wapen aan de binnenkant van het jasje laten borduren.

Bovendien maakt Salvatore Vacerra uw trouwpak ook betaalbaar; u heeft al een trouwpak op maat vanaf € 699,00.

Maak een afspraak met één van onze maatkleding specialisten en laat u adviseren voor uw mooiste maatpak ooit. Geheel gepersonaliseerd en samengesteld naar eigen wens. In Den Bosch verwelkomen wij u, eventueel samen met vrienden of familie, in een gemoedelijke sfeer. Wij willen dat u tevreden bent met de aanschaf van uw pak.