Salvatore Vacerra is ook de specialist voor het aanmeten van een trouwpak op maat. Volledig op uw postuur, smaak en wensen afgestemd. Met keuze uit ruim 2.500 stoffen en tal van mogelijkheden weet u zeker dat uw trouwpak ècht uniek is.

Maak uw trouwpak persoonlijk
Uw maatpak kunt u ook als jacquet of smoking uit laten voeren met diverse opties en persoonlijke details. Denk hierbij aan uw trouwdatum, naam van uw aanstaande, of een zin of tekst met jullie bijzondere betekenis. Onze specialisten begeleiden u met de keuze van de soort knopen, de kleur voering, of andere spraakmakende details in uw trouwpak op maat. De trouwcorsage kunt u eenvoudig bevestigen aan de speciale bloemdrager die in uw revers verwerkt wordt.

Wilt u het echt bijzonder maken, dan kunnen wij zelfs uw eigen ontworpen trouwlogo, of familie wapen aan de binnenkant van het jasje laten borduren. Salvatore Vacerra maakt uw trouwpak bovendien betaalbaar; u heeft al een trouwpak op maat vanaf € 550,00.

Maak een afspraak met één van onze maatkleding specialisten en laat u adviseren voor uw mooiste maatpak ooit. Geheel gepersonaliseerd en samengesteld naar eigen wens.